All season banden bij Vakgarage Hans Sloot in Hengelo

Bent u op zoek naar goede all season banden welke door het hele jaar geschikt zijn voor uw auto, en woont u in de omgeving Hengelo ? Alle garages die aangesloten zijn bij Vakgarage kunnen u voorzien van zeer kwalitatieve all season banden. Bij ons bent u zeker van van snelle en professionele montage, en er is altijd een Vakgarage bij u in de buurt. Doordat Vakgarage Hans Sloot merkonafhankelijk werkt kunnen wij u voorzien van het beste advies over alle soorten (all season) banden. Kom snel langs bij Vakgarage Hans Sloot, gelegen in Hengelo . Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur zorgt Vakgarage Hans Sloot ervoor dat u veilig de weg op gaat.

Wat zijn All Season banden?

All season banden zijn voorzien van meer lamellen. Dit is voor een betere grip bij het rijden in de sneeuw. Meer lamellen zorgen voor minder stijfheid waardoor dit op droge en natte ondergronden negatieve invloed heeft op de prestatie van de banden. Maak dus een keuze tussen zomer, winter of all season banden op basis van uw gebruik (aantal km's per jaar) en het gebied waarin u voornamelijk rijdt.

All Season banden Duitsland

Gaat u naar Duitsland met de auto? Check dan van tevoren of uw all season banden voldoen aan de strenge Duitse regels. Sommige all weather banden komen niet door de keuring heen. Kijk daarom altijd aan de zijkant van de band of er een sneeuwvlokje op staat: in dat geval is de band ook in Duitsland goedgekeurd en kunt u er rustig mee naar Duitsland rijden.

All Season banden of winterbanden?

Wanneer u hoofdzakelijk in Nederland op de weg zit en niet dagelijks met de auto op pad hoeft dan bevelen wij u all season banden aan. Voor wie regelmatig onderweg is blijven winterbanden toch een betere keus, ze slijten minder hard en geven net wat meer grip. De optie om all season banden te gebruiken is dus meer een kostenbesparende keus.

Voordelen All season banden

All season banden zijn een prima oplossing voor veel mensen, bekijk goed of deze band daarom ook bij uw rijgedrag past. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen:

   Niet twee keer per jaar uw banden wisselen
   Goede grip in alle omstandigheden
   Geen opslag van tweede set banden
   Geen kosten aan extra banden + velgenset