21.11.2018

Hans en Toos Sloot ontvangen oorkonde

Hans en Toos Sloot ontvangen oorkonde

HENGELO - Uit handen van algemeen voorzitter Bertho Eckhardt van Bovag ontvingen Hans en Toos Sloot een speciale oorkonde: zij zijn vijftig jaar aangesloten bij de organisatie. Daarnaast zijn ze dit jaar 25 jaar Vakgarage.

De garage staat al meer dan een halve eeuw garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. "Die drie kernwaarden zijn precies waar bij Bovag aangesloten bedrijven voor staan," aldus Bertho Eckhardt, bondsvoorzitter van Bovag. "Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang en Vakgarage Hans Sloot biedt dat bij uitstek. En is daarom al vijftig jaar aangesloten bij Bovag."

Historie
Het bedrijf van Hans en Toos Sloot is aan de Ruurloseweg gevestigd, zij namen in 1993 het bedrijf over van de heer Henk Wiendels die op die plek in 1967 een garage begon in een kleine schuur. Henk Wiendels had zijn technische kennis opgedaan in het leger en onderhield daar gevechtsvliegtuigen. Via omzwervingen kwam hij bij garage Wolsink terecht waarna hij voor zichzelf begon. Toen hij tegen zijn pensioenleeftijd aanliep en geen opvolgers had die het bedrijf voort wilden zetten bood hij het te koop aan. Hans en Toos Sloot namen het roer over in 1993. Hans had al ruime ervaring in alle facetten van het autobedrijf en bouwde het bedrijf verder op tot de huidige omvang.

Lees hier het hele artikel.